IQOS Siretlic pentru fumatori

Nu stiu cati dintre voi cunoasteti dispozitivul IQOS, dar eu l-am incercat si sunt foarte multumita de acesta.  Dispozitivul functioneaza pe baza de tutun, insa tutunul este incalzit, nu se mai foloseste arderea. Este considerat un produs cu risc redus fata de tigarile conventionale deoarece:

In primul rand la o tigara conventionala in urma arderii tutunului se elimina in jur de 5000 de compusi chimici daunatori, iar temperatura pentru a intretine arderea este undeva la 750 grade. Se diferentiaza astfel de IQOS unde avem o temperatura controlata, in jur de 300-350 grade si astfel se reduc compusii chimici eliminati cu pana la 90%. De aici vin si principalele avantaje fara fum, fara scrum si mai ales fara mirosul cu care ramanem dupa  fiecare tigara.

Acesta este dispozitivul meu, este valabil in doua culori, negru si alb.

 

 

 

 

 

 

 

 

IQOS are o lamela care se incalzeste,  iar căldura astfel obținută eliberează aromele de tutun fără să îl ardă si aici apare diferenta, motiv pentru care se poate folosi si in spatiile inchise.

Acesta se poate cumpara doar pe baza de invitatie, invitatie care vine si cu o reducere. Pretul normal pe care il gasiti pe site este de 400 lei si contine dispozitivul IQOS si 10 pachete de tigari, iar pe baza  de invitatie primiti dispozitul si 10 pachete de tigari la doar 200 lei. Acesta este kitul IQOS despre care v-am vorbit.

 


 

 

Cum a spus si un prieten “Ma simt un fumator curat” acelasi feeling il am si eu de cand utilizez IQOS

Daca aveti intrebari sau va intereseaza astept comentariile voastre! 🙂

 

3 thoughts on “IQOS Siretlic pentru fumatori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *